Prijsvraag

Doe mee en win een tochtje met een rondvaartboot, lounge-donut of waterfiets!

Heeft u ze al zien staan, die grote borden in de stadsgracht met vragen over baggeren? Denkt u te weten hoeveel fietsen er zijn opgevist uit de Zwolse grachten of hoeveel vrachtwagens je kunt vullen met de bagger die uit het water is gehaald? Doe mee, vul hier uw antwoorden in en wie weet maakt u binnenkort een mooie rondvaarttocht of gaat u met 10 vrienden varen op de stadsgracht in een lounge-dounut. Of maak kans op de wekelijkse prijs: een uurtje op een waterfiets! De prijzen worden u aangeboden door Vadesto en Hiawatha actief.

 
 
 
 
 
 

disclaimer

Iedere week wordt a-select uit alle inzendingen van die week een winnaar getrokken. De weekwinnaar wint een uur varen op een waterfiets voor 4 personen. Na afloop van de expo (na 15 augustus) worden uit alle goede inzendingen a-select de winnaars van beide hoofdprijzen getrokken. De ene hoofdprijs bestaat uit 1,5 uur varen met 10 personen in een lounge-donut. De andere hoofdprijs bestaat uit een uur varen op een rondvaartboot met 20 personen.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd – De trekkingen van de winnaars zijn definitief.

Gewonnen prijzen zijn niet inwisselbaar of uit te keren in geld. - De organisatie van Bagger! kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de actie of de gewonnen activiteit.

contact

Om mee te kunnen doen aan de prijsvraag dient u hieronder uw gegevens in te vullen.